Verstandsverbijstering

Samenvatting

Over de auteur

Roos Wigbout is woonachtig in Amsterdam en opgegroeid in het Noord-Hollandse dorpje Hippolytushoef. Creativiteit en ondernemerschap staan centraal binnen haar familie, alsmede voor haar als individu. Haar gezonde drang om te creëren heeft geleid tot het schrijven van "Verstandsverbijstering". Met dit boek probeert zij te laten zien dat creativiteit van alle niveaus mag zijn. Goed en fout beschouwt zij als twee uitersten, waartussen zich een wereld van verschillende perspectieven bevindt.

Psychologiestudente Maartje Graafsma woont samen met haar huisgenoot Isabel van Venen in een appartement in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Na een half jaar besluit Isabel met haar opleiding te stoppen. Ze vindt werk bij de Coffeeclub, een koffiebar gelegen aan de Zuidas. Naarmate de levens van Maartje en Isabel meer van elkaar gaan verschillen, verandert ook het contact tussen de twee. Hun vriendschap wordt getoetst wanneer Isabel ineens verdwijnt en Maartje zich genoodzaakt voelt om haar terug te vinden. Een wervelwind van gedachten, emoties en vragen bewegen Maartje in haar zoektocht. Het lijkt erop dat ze Isabel niet zo goed kende als dat ze in eerste instantie had gedacht. Waar begin je met zoeken als iemand die zo dicht bij je leek te staan, ineens is verdwenen? En blijft een zoektocht ook een zoektocht wanneer je het antwoord eigenlijk niet meer wilt vinden?

In 2022 werd mijn boek gelanceerd. Je kunt mijn boek bestellen via het contactformulier. Een boek kost €19,99 excl. verzendkosten.